14.10.2010

Korsan Pastası

Sevgili Elif'in  4 yaşına giren oğlu Ada'nın kreşte kutlanacak doğum günü için hazırladım bu pastayı . Elif yine muhteşem bir parti hazırlamıştır eminim. Temamız korsannnn:)) Beğendiği pastalardan seçmece yaptık ve özellikle BIYIKSIZ !! :)) istenen böyle bir korsan pastası çıktı ortaya. Pastamız  kakaolu pandispanya ,bitter-sütlü ganaj ve fıstıktan oluştu .
Ada'cığım doğum günün kutlu olsun, hep mutlu ol emi sevdiklerinle..

13.10.2010

Bloğumun Yeni Dizaynı

Bloğum yenilendi , ufak tefek değişiklikler yapıldı. Sanırım böyle çok daha ferah ve hoş oldu, şu küçük pastacıklara da bayıldım.. Tüm bunlar sevgili arkadaşım Elif'in eseri . Ellerine sağlık Elif'ciğimmm çok teşekkür ederim.

Harita Pastası

Projeler Daire Başkanlığı'nda çalışan iş arkadaşım Burcu  kendi daire başkanlığının bayanları ile  bir toplantı organize edip tasarımını kendisinin yaptığı bu pastayı benden yapmamı istedi . Burcu pastada tema olarak barajdan alınan suyun depolara borular ile iletimi ve buradan da şebekeye verildiği göstermemi  ayrıca her depoya da toplantıya gelecek arkadaşların isimlerinin yazmamı rica etti . Yalnız atıksucu arkadaşlar kusura bakmasınlar bu boyuttaki pastaya sadece temiz suyu sığdırabildik :)) Ve sonuçta böyle bir pasta ortaya çıktı.
Çok güzel bir akşam geçirdik , emeği geçen herkese teşekkürler hepinizin ellerine sağlık. Burcu'cuğum beni davet etme nezaketini gösterdiğin için ayrıca sana da teşekkürler.  

Pastamız kakaolu pandispanya, bitter ganaj ve fıstıktan oluştu.

6.10.2010

Phineas and Ferb Pastası

Bu isimleri ilk defa mı duydunuz benim gibi??
Belki de çocuğunuz yüzünden zaten tanıyorsunuzdur Burcu gibi.:))
On parmağında on marifet olan Sevgili Burcu  şimdi de doğum fotoğrafları , doğum günleri ve özel günleri ölümsüzleştirmek amacıyla profesyonel fotoğrafçılığa başladı ve internet sitesini açtı.Buradan gerekli bilgileri alabilirsiniz...
Burcu Poyraz'ın 3. doğum günü için Phineas and Ferb karakterlerini içeren bir pasta istedi tabi ki ben de karakterlerden bi haber olduğumdan Burcu'nun da yardımlarıyla ve internet sayesinde onlarla tanıştım. Hatta pastayı yapacağım gun tesadüfen televizyonda çizgi filmlerini  izledim ve elimden geldiğince bu karakterleri yansıtmaya çalıştım .
Arasta Park Kids Club’de yapılan doğum günü Burcu sayesinde tanıştığım ve tanıştığıma çoook memnun olduğum Elif 'in muhteşem organizasyonuyla çok renkli ve güzel bir şekilde geçti. Pastam  görüntü ve tat açısından çok beğenildi , hoş Poyrazın tepkisini göremedim Arda'nın peşinde koşuşturmaktan .
Pastamız kakaolu pandispanya, bitter-sütlü karışımı ganaj ve fıstıktan oluşuyordu.
Burcucuğum bu güzel fırsatı verdiğin için sana ve güzel süslemeleriyle doğum gününüze renk katan Elif'e çook teşekkür ediyorum. tabi ki doğum günü çocuğunu da unutmayalım değil mi:))
İyi ki doğdun Poyrazzzz sayende annenle taniştık .
Daha nice yaşlara küçük adam.





Bunlar da yine Phineas and Ferb temalı fotoğraflı kurabiyelerim