30.10.2011

Tuna'nın Doğumgünü

Tuna 1 yaşına giren sevimli mi sevimli bir bir ufaklık. Bu özel 1 yaş doğum günü için annesi Yeliz Hanımla doğumgününün çok öncesinde kaşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak bu şekilde bir pastaya karar verdik . Pastayı teslim edeceğim günün öncesi ve sonrasındaki yoğunluğumdan pastanın fotoğrafını çekmeyi unuttuğumdan bunu Yeliz Hanımdan rica ettim .
Tuna'ya bir ömür boyu sevdikleriyle birlikte  mutlu bir hayat diliyorum daha nice senelereeeee....


20.10.2011

Hoşgeldin Bebek Pastası

Arkadaşım Hacer ve işyerindeki arkadaşları yeni doğum yapmış bir arkadaşlarına giderken hoşluk olsun diye benden bebek temalı bir pasta yapmamı rica ettiler. Gelen ,giden maillerden sonra pastanın hangi model olacağına karar verildikten sonra bana da pastayı yapmak düştü:))

Umarım pasta beğenilmiştir. Yeni anneyi kutluyor, Mete Deniz'e sağlık ve mutluluk dolu uzun bir ömür diliyorum.

12.10.2011

Dev Kurabiye

Ekürim Mine bu hafta işe başlayan eşi Uğur için daha önce burada görmüş olduğumuz ( Zeynep Hanım'ın yaptığı çalışmalar muhteşem  ,harikalar yaratıyor ) kurabiyelerden bana sipariş verdi:)) Bu kurabiyelerden ben de çok yapmak istiyordum Mine de buna vesile oldu. Ancak büyük boy kurabiye çalışmak gayet zor . Zaten büyüklüğünü de bayağı bir abarttım sanırım neredeyse A4 boyutunda birşey oldu :)) Neyse ilk denememdi sanırım boyutunu küçültmem gerekecek çünkü kargo ile gönderimi gerçekten çok zor oluyor ve kırılma ihtimali bir hayli yüksek.
Uğur'a yeni iş hayatında başarılar diliyorum ..

10.10.2011

Sude'nin Doğumgünü




Sehnaz Hanım 5 yaşına giren kızı Sude'nin okulda kutlayacağı doğumgünü için şirinler temalı bir pasta istedi. Çocukluğumun bir numaralı çizgi filmi olan şirinlerin 4 karakterini elimden geldiğince yapmaya çalıştım . umarım beğenilmiştir.
Pastanın yanında Sude'nin arkadaşlarına  dağıtılmak üzere 5 yaş temalı kurabiyeler de hazırladım.
İyi ki doğdun Sude ,daha nice yaşlara..

Öykü'nün Doğum Günü

Okul arkadaşım ,ev arkadaşım,dostum Hacer'in küçük kızı Öykü 6 yaşına girdi. Doğum günü pastasının temasını da Rapunsel olarak  istedi Öykücük. Pastayı bitirip biraz da zamanım kalınca arkadaki kulesini de pastaya ekleyiverdim.
Mutlu yıllar Öykü ,sağlık ve mutlulukla kal....