30.12.2011

Damlalar Sınıfının Kurabiyeleri

Oğlum Atılım Anaokuluna gidiyor. Okul Aile Birliği olarak düzenlediğimiz yemekte katılımcılara verilmek üzere çeşitli hediyeler toplamıştık . Ben de kendim adıma kurabiye ve pasta hediye ederek bu çekilişe katılmıştım. Kurabiye hediyem okulumuzun öğretmenlerinden Nilgün Hanıma çıkmıştı. Nilgün Hanım da yılbaşı öncesi sınıfına düzenleyeceği süpriz bir parti için bu hakkını kullanmak istedi. Çok güzel bir parti olmuş . Yeni yıl hepimize sağlıklı,mutlu ve başarılı günler getirir inşallah...


Aşk Kurabiyeleri

Daha önceden bana diş kurabiyelerini sipariş eden Gözde Hanım bu sefer de kuzeninin nişanlısı için doğum günü kurabiyeleri hazırlamamı istedi. Geçen sene sevgililer günü için hazırladığım kurabiye modellerini beğenince ben de bu şekilde çalıştım. Kurabiyeleri İstanbul'a kargoladım. Umarım beğenilmiştir.


14.12.2011

Yeni Yıl Hoşgelesinnn

 Yeni yıl yaklaşıyor. Yeni yılda sevdiklerinizle birbirinden lezzetli, güzel pasta ve kurabiyelerle girmek istemez misiniz?
Size fikir vermek açısından geçen senelerde yeni yıl için hazırladığım pasta ve kurabiyelerden örnekler sunuyorum.İstekleriniz doğrultusunda eklemeler ,çıkartmalar yapılabilir veya tamamen farklı ürünler üzerinde çalışabilirim.







Kurabiyeleri ister set olarak ister set içeriklerinden beğendiklerinizi sipariş olarak çalışabilirim.




 
                                                                     
                                                                     
     
Siparişlerinizi yılbaşı yoğunluğum dolayısıyla en az 5 gun önceden bildirirseniz sizlere daha sağlıklı bir teslimat yapabilirim 

11.12.2011

Gökkuşağı Pastası

5 yaşına giren Eda için parti hediyeliklerini hazırlayan sevgili arkadaşım Elif benden de parti temasına uygun bir pasta hazırlamamı rica etti, beğenilen pasta modeli gönderildi ve bana da yapmak düştü:)) Gökkuşağını kırılmadan pastanın üzerine nasıl koyacağım hakkında korkularım vardı. Neyseki hafif çatlaklardan başka birşey gelmedi başına ve sağ sağlim Eda'nın doğum günü partisinde yerini aldı.


Nice yıllara Eda, sağlık ve mutlulukla...

5.12.2011

Güzel ve Çirkin Pastası


Mine'nin kızı Zeynep'in doğum günü için Güzel ve Çirkin temalı bir pasta hazırladım. Netten yaptığım araştırmalar sonunda Mine ile aşağıdaki pasta modelinde karar kıldık.Bayağı meşakatli bir çalışma oldu benim için. Figürler kolay gibi gözükse de çok detay vardı. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Zeynep inşallah beğenmisindir doğum günü pastanı ve çook güzel bir doğum günü olmuştur.
Nice nice mutlu senelereeee...


2.12.2011

Deniz'in Doğum Günü

Arkadaşım İlkay benden daha önce yaptığım winxli pastanın aynısını yapmamı istedi. Eski pasta sahibiyle yeni pasta sahibinin ismi de tesadüf eseri aynıydı . İlkay teslim yaptığım akşam arayıp herkesin pastayı çok beğendiğini söyleyince çok mutlu oldum . İlkaycığım beni tercih ettiğin için sana da ayrıca teşekkürler .
İyi ki doğdun Deniz.Nice mutlu yıllara... 


Ankara Kurabiyeleri:))

Kurban Bayramında Ankara'da annemin yanındayken taaa ortaokuldaki arkadaşım Şenay'ın bayram sonrası doğum yapacağını bildiğimden kendine süpriz yapmak amacıyla kurabiye hazırlamayı düşünmüş ve ona göre malzemelerimi buradan götürmüştüm. Ancak Nazlı Hanım planlanan tarihten önce gelince onun için hazırladığım kurabiyeler hastaneye değil eve gelen misafirlere yetişebildi:)) Bir taraftan bayramda misafir ağırlayıp hem de kurabiye yapmak benim için bayağı zor olsa da karşındaki kişinin ne kadar mutlu olduğunu görmek tüm yorgunluklara bedel. Bebek kurabiyeleri yanında yine eski dostlarıma ve çocuklarına az az da olsa birkaç kurabiye hazırladım . Seviyorum sizleri ne kadar uzakta olsak ta bir araya geldiğimizde sanki hiç ayrılmamış gibiyiz.

Hoşgeldin Nazlı