28.05.2012

Çiftlik Pastası


Karşı komşumuzun oğlu kankimiz Ege'nin okulda kuıtlanacak doğum günü pastasını hazırladım. Ege çiftlik teması ile şimşek mcquenn teması arasında gidip gelse de çiftlik hayvanlarında karar kıldı. Şirin bir pasta oldu bana göre:))
İyi ki doğdun Ege iyi ki komşumuz oldunuz böyle bir zamanda çocuğunuzla yaşıt , anlaşabildiğiniz bir komşu bulmak gibisi yok:))


Gelin & Damat

Önceki hafta sonu aile arasında yapacakları ufak bir nikah töreni için gelin ve damata süpriz olarak pasta ve kurabiye hazırladım. Nikah merasimi sonlanır sonlnmaz elimizde pasta ve kurabiyelerle ortaya sıkınca gelin ve damat şaşkınlık içersinde kaldılar:))
Meltem ve Bircan sizlere bir ömür boyu mutluluk diliyorum.


16.05.2012

Gökkuşağı Pastası 2

Bana telefonlar ulasan Hande Hanım 2 yaşına girecek kızları Deniz için daha önceden yaptığım gökkuşağı pastasından yapmamı rica etti. Yalnız pastayı yaparken artık yazın gelmeye başladığını anladım . gökkuşağı ayakta durmamakta direndi artık son rütuşları buzdolabının içersinde yapmak zorunda kaldım çünkü pastanın üstündeki hamur ve gökkuşağı buzdolabından  dışarı çıkar çıkmaz erimeye başlıyordu. Umarım pasta beğenilmiştir. Daha nice senelere Deniz. 


Yıldızlı Pasta

Elif''in biricik oğlu Ada bu sene Özel Yıldız Anaokulundan mezun oluyor. Gelecek sene ilkokula başlayacak. Okulda düzenlenen tören için ben de yıldızlarla dolu bir pasta hazırladım. Çocuklarımız hızla büyüyorlar biz farkında olmasak ta:)) Özel Yıldız Anaokulundan mezun olan tüm çocuklarımıza gelecekteki eğitim-öğretim yıllarında başarılar diliyorum.

Deniz ve Arda'nın Doğum Günü

Bu sene Arda ve Deniz için ortak bir doğum günü yapalım dedik. Pastamız sirk temalı ve çok fonksiyonlu idi:)) Pastanın üst kısmı Arda'nın kayınvalidemlerdeki 2. dogum günü kutlamasına ; Deniz'in pastasının alt kısmı da hem akşamki 2. kutlamaya üst figürleri de Deniz'in okulda yapacağı 3. doğum günü kutlamasına eşlik ettiler.  Bu durumdan en karlı ben çıktım sonunda uzun bir pasta hazırlama süreci yaşasam da 4 pasta yerine 2 pastayla işi kurtarmış oldum:)) Süslemeler tabi ki Elif'ten rengarenk ve çok güzel oldular, fotoğraflar sevgili Burcu'nun elinden çıkma, ev sahibemiz Deniz'in annesi Yasemin. Hepsine ayrı ayrı burdan teşekkür ediyorum. Daha nice yaşlara miniklerimiz iyi ki doğdunuz iyi ki anne olduk sizleri seviyoruz.



 


Çocukların doğum günlerinde pasta üflemekten sonra enn sevdiği şey Pinyata .. İçinden çıkanlar kapış kapış gitti yine:)) 

15.05.2012

Gül Pastası

Sevgili Elif'in annesi Gülümser Teyzemin doğum günü için gayet sade , güllü bir pasta hazirladim. Çok geç yayinlamiş olabilsem de bu pastayı Gülümser Teyzeciğim daha nice sağlıklı yaşlara diliyorum sana .

2.05.2012

Pepe Pastası

Çokk gecikmeli de olsa anca yayinlayabildiğim bir pasta daha ..
Nesrin Hanım Eskişehir'deki yiğeni Zeynep için Pepe temalı bir pasta istedi . Pepe figürünü  çalışmayı ben de çok istiyordum ama bir türlü fırsat bulamamıştım . Çok beğenilmiş Pepe pastası. Ama aceleden mi hiç fark etmedim Şilanın saçlarının bir kısmını yapmadığımı nice sonra fotoğraflarına bakerken gördüm:)) 
Mutlu yıllar Zeynep nice nice senelere....