22.06.2012

Hello Kity Pastası 2

ikizlere yaptığım pastayla aynı güne tesadüf yine bir Hello Kityli pastası Hacer'in kızı Öykü çin hazırladım. Sevgili Hacer çook İskenderun'a taşınacağından Öykü için arkadaşları arasında kutlayacakları erken bir doğum günüyle onlara veda etmek istediler. Güle güle sizlere buradan da herşey gönlünüzce olur umarim.

Hello Kity Pastası


Komşum Buket'in arkadaşi Semra 3 yaşına girecek ikizleri Ece ve Ada için Hello Kity temalı bir pasta istedi. Pastamızı yaptık ikizlerin havuz başında gerçekleşen doğum günlerine katildik çok eğlendik:)) Pasta ve üstündekiler havanın sıcaklığı yüzünden kendilerinden geçseler de afiyetle yendiler. Kzılar daha nice mutlu yaşlara diliyorum ..  

14.06.2012

Mezuniyet Pastası

Bu sene ortaokuldan mezun olan ve SBS ye giren İlke'ye hem mezuniyetini kutlamak hem de SBS için moral vermek amacı  ile Burcu'nun isteği üzerine bir mezuniyet pastası yaptım.Pastayı ve lezzeti çok beğenilmiş. İlke'ye eğitim hayatında başarılar diliyorum.

Elif'in Doğum Günü

Daha dün gibiydi Elif için hazırladığımız hoşgeldin bebek partisi:)) Elif 1 yaşına girdi vee çok güzel bir 1 yaş partisi yaptık ona. Elif her zamanki gibi süslemelerini yaptı , ben pastasını ve kurabiyelerini Burcu da fotoğraflarını çekti . Kıpır kıpır tatlı mı tatlı bir kız olunca fotoğrafları da pek güzel çıktı . Bloğa koyduğum fotoğraflar benim çekimlerim Burcu neler çekmiştir kimbilir. Elifciğim sana mutluluk ve sağlık dolu upuzunn bir ömür diliyorum.