24.07.2012

Pepe Pastası

Ceyda Hanım 1 yaşına giren oğlu Doruk için Pepe temalı bir pasta istedi. Maille detaylar konuşuldu veeee işte ortaya çıkan Pepeli pasta. Teslimattan sonra Ceyda Hanımdan aldığım övgü dolu mail beni çok mutlu etti. Doruk'a önündeki uzun yaşamında sağlık ,mutluluk ve başarı diliyorum.

Pınar Hanımın Pastası


Eylem Hanım kardeşi Pınar için internette beğendiği bir pasta modelini çalışmamı rica etti. Ortaya böyle bir pasta çıktı. Pınar Hanıma daha nice mutlu senelere diliyorum .

12.07.2012

Sünnet Pastası

Pelin'in oğlu Arda sünnet olduuuu. Pelin ve Arda internette gördükleri bir modeli yapmamı istediler. Ben de zevkle ama biraz korkarak çalıştım. Sünnet şapkası da şeker hamurundan olduğundan onu o şekilde durdurabilmek üstündeki süslemeleri yapmak bir hayli zor oldu bu sıcakta. Pastayı görünce çok beğendiler . 
Ardacığım darısı damatlığına inşallah.


Çiftlik Pasta 2

Kısa bir süre önce Ege için yaptığım çiftlik pastasını bu sefer de Adile Hanım'ın oğlu Baray için yaptım. Adile Hanım için bu doğum günü Baray'ın 3 yaşında olmasına rağmen düzenledikleri ilk doğum günü olduğundan özel bir anlam taşıyordu . Çocuklar pastanın fotoğrafı bile çekilmeden üstündeki hayvanları birer birer yemişler:)) Pastanın tadını da çok beğendiklerini belirtti Adile Hanım.
Baraycığım daha nice senelere diliyorum sağlık , mutluluk ve başarı dolu. Umarım çok güzel bir doğum günü geçirmişsindir.


6.07.2012

Hoşgelesin Bebek Pastası

İzmit'te hamile giyim ve minik melekler için en güzel kıyafetlerin satışının yapıldığı Fusi Fusi mağazasının sahibi Özden Hanım bebek bekliyor. Elif'in hazırlayacağı bebeğe hoşgelesin partisi için ben de şirin mi şirin bebek ayakkabılarının yer aldığı bir model hazırladım . Pastaya çok zor veda ettim ama . Bakalım sizler de beğenecek misiniz? Elif'n çalışmaları da harika olmuş bu arada..



Özden Hanımın bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum.

3.07.2012

Doktor Pastası

Yasemin arkadaşının eşi Gürkan için doktor temalı bir pasta hazırlamamı istedi. Akşama biz de katıldık Gürkan için yapılan süpriz doğumgününe. Çok güzel bir süpriz oldu ,pastayı da çok beğendiler. Daha nice sağlıklı mutlu yıllara diliyorum.