12.10.2012

1 Yaş Pastası

Birgül Hanımın 1 yaşına basan kızı Ece için internetten beğendiği  bir modeli çalıştım. Ece'ye tüm yaşamı boyunca sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

Angry Birds Kurabiyeleri

Volkan'ın kız arkadaşı Seda'nın doğum günü için çok sevdiği Angry Birds temalı  ve bunun yanında da aşk temalı kurabiyeler hazırladım.Çok beğenildi ürünler:)) Seda daha nice yaşlaraa...



3.10.2012

Çınar'ın 1 Yaş Pastası

Daha dün doğan:)) Çınar 1 yaşına girdi. Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Mine Çınar için uğur böceği temalı internetten gördüğü bir pasta modelini çalışmamı istedi. Facebooktan gördüğüm kadarıyla çok güzel bir doğum günü olmuş. Küçük adama upuzunnn sağlıklı,mutlu bir ömür diliyorum..

Defne'nin Deniz Pastası

Defne'nin kutlaması yapılacak 2. doğum günü için de idil Hanım bu sefer deniz temalı bir pasta istedi. Cıvıl cıvıl bir pasta oldu . Herkes tarafından çok beğenilmiş. Nice yaşalara Defnecim...

Defne'nin Kedili Pastası

Oğlumun geçen seneki kreşinden arkadaşı Defne için annesi İdil Hanım kedi ve kalplerle süslenmiş bir pasta istedi. Kanımca Defne gibi şirin bir pasta oldu:)) Defneciğim bir ömür boyu mutlu,sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum sana . Herşey gönlünce olsun.