27.06.2011

Aksel'in Doğum Günü

Seda Hanımla uzun görüşmelerimizden sonra Aksel'i 2. doğum günü partisi için Disney Cars temalı bir pasta hazırladım. Aksel'in doğum günü süslemelerini sevgili Elif , fotoğraf çekimlerini de Burcu yaptı. Hepimizin ortak çalıştığı ilk doğum günü partisi olduğu için hepimiz büyük bir mutluluk duyduk, gerisi de gelecek inşallah.
Yakışıklı Aksel doğum günün kutlu olsun daha nice nice doğum günlerine.. Seda Hanım bana güvenip Aksel'in pastasını bana emanet ettiğiniz için de ayrıca teşekkürler..

Söz Kurabiyeleri


Aysen Hanımın kızının söz töreni için 3 modelden oluşan 70 tane kurabiye hazırlayıp teslim ettim. Gamze ve Onur'a bir ömür boyu sürecek mutluluklar diliyorum. 

21.06.2011

Burcu Demirel Fotoğraf Stüdyosu

Sevgili arkadaşım Burcu uzun uğraşılardan sonra sonunda açtı stüdyosunu. Çok ta şirin oldu herşeyiyle:)) Gözatmak için buraya bir tık...
Burcucuğum yolun açık , herşey kalbin kadar güzel olsun.

14.06.2011

Mezuniyet Pastası

Eşimin de hem mezun olduğu hem üyesi olduğu Özel Seymen Lisesi Mezunları Derneği'den bu yılki Özel Seymen Lisesi mezunlarına  olarak sunulmak üzere bir pasta hazırladım. Tüm mezunlarına ben de önlerindeki uzun hayat mücadelesinde başarılar diliyorum.


6.06.2011

Tank ve Dalgıç Pastası

İdil Hanım beni arayıp Fatih Bey için  hem dalgıç hem de tank temalı bir pasta istediğini; bunu yapıp yapamayacağımı sorunca neden olmasın dedim.Fatih Bey hem dalgıçlıkla ilgilenen hem de bir tank projesi üzerinde çalıştığından İdil Hanım yapacakları doğum günü süprizinde böyle bir pastanın hoş olacağını düşünmüşler. Pastam İstanbul'a doğru yola çıktı. Bu sıcakta umarım başına birşey gelmemiştir ve Fatih Bey pastayı beğenmiştir. Mutlu yıllar Fatih Bey.



Diş Kurabiyesi

İş yerinden arkadaşım Nurhan'ın tatlı mı tatlı kızı Nisa'nın diş buğdayı partisi için diş kurabiyeleri hazırladım. Nisa'nın diğer dişlerinin de kolayca ,acısız bir şekilde çıkması dileğiyle.

Pasta ve Kurabiye Eğitimi

İnternet vasıtasıyla bana ulaşan Gizem'le pasta ve kurabiye kursu gerçekleştirdik. Gizem kıpır kıpır bir insan , umarım geleceği de ortaya çıkarttığı ürünler kadar güzel olur.