6.10.2010

Phineas and Ferb Pastası

Bu isimleri ilk defa mı duydunuz benim gibi??
Belki de çocuğunuz yüzünden zaten tanıyorsunuzdur Burcu gibi.:))
On parmağında on marifet olan Sevgili Burcu  şimdi de doğum fotoğrafları , doğum günleri ve özel günleri ölümsüzleştirmek amacıyla profesyonel fotoğrafçılığa başladı ve internet sitesini açtı.Buradan gerekli bilgileri alabilirsiniz...
Burcu Poyraz'ın 3. doğum günü için Phineas and Ferb karakterlerini içeren bir pasta istedi tabi ki ben de karakterlerden bi haber olduğumdan Burcu'nun da yardımlarıyla ve internet sayesinde onlarla tanıştım. Hatta pastayı yapacağım gun tesadüfen televizyonda çizgi filmlerini  izledim ve elimden geldiğince bu karakterleri yansıtmaya çalıştım .
Arasta Park Kids Club’de yapılan doğum günü Burcu sayesinde tanıştığım ve tanıştığıma çoook memnun olduğum Elif 'in muhteşem organizasyonuyla çok renkli ve güzel bir şekilde geçti. Pastam  görüntü ve tat açısından çok beğenildi , hoş Poyrazın tepkisini göremedim Arda'nın peşinde koşuşturmaktan .
Pastamız kakaolu pandispanya, bitter-sütlü karışımı ganaj ve fıstıktan oluşuyordu.
Burcucuğum bu güzel fırsatı verdiğin için sana ve güzel süslemeleriyle doğum gününüze renk katan Elif'e çook teşekkür ediyorum. tabi ki doğum günü çocuğunu da unutmayalım değil mi:))
İyi ki doğdun Poyrazzzz sayende annenle taniştık .
Daha nice yaşlara küçük adam.





Bunlar da yine Phineas and Ferb temalı fotoğraflı kurabiyelerim  

5 yorum:

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Nihal Hanım, emeklerinize sağlık. İzmit'te olduğunuzu duyunca daha da mutlu oldum. Kızım 12 yaşında, doğumgününe daha var, 15 Şubat'ta... Sizi bir kaç gün önce arayıp siparişimi vereceğim görünüyor :)
Sevgiler,

nihal değer dedi ki...

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Kızınızın pastasını memnuniyetle yaparım. Bana 1 hafta önceden ulaşırsanız eminin ortaya daha güzel şeyler çıkartabiliriz:))
Görüşmek dileğiyle..

burcu demirel dedi ki...

yemeye doyamadim, tum hafta boyunca bi dilim bi dilim koca pastayi bitirdim :) ellerine , emegine saglik canim arkadasim..iyiki tanistirdi su blog alemi bizi :)

burcu demirel dedi ki...

bu arada yeni blog H-A-R-I-K-A-!

nihal değer dedi ki...

Sağolll Burcucuğummmm çook teşekkür ederim. Afiyetler olsun.

Blog tasarımım sevgili Elif 'e ait sağolsun ben de çok beğendim.